Eladó házak

A újan felépített eladó házak 58 m²-es alapterületüek, amiből a belső rész 48 m². Vasbeton alappal, téglafallal, kívül hungarocell szigeteléssel és nemes vakolattal van borítva.

A 18 m²-es  tornácos veranda betonpilléreken áll.

A nappali konyharésszel együtt 25 m² amiben egy búbos kemence típusú vízköpenyes kandallót építettem, ami biztosítja télen a fűtést radiátorokon keresztül a két hálószobában és a fürdőszobában. Ezenkívül a meleg vizet is biztosítja a konyhában és a fürdőszobában. Amikor a fűtést nem  működtetik, akkor  a melegvizet a villanybojler biztosítja. A frissvizet egy vízpompa szolgáltatja kútvíz ellátással. A szennyvizet  pöcegödör gyűjti.

További lehetőségek a fűtéssel kapcsolatosan: Ugyanabban a rendszerben amiben forog a melegvíz, összehozható egy villany kiskazán ami csak akkor indul el ha a hőmérséklet lecsökken az kívánt hőmérséklet alá. Azonkívül napenergiát felhasználó rendszerrel (napkollektorral) is megoldható a melegvíz és a fűtés szolgáltatása. Ára 25000 Euró

Telefonszám: 0745963711

Emailcím:  szabo_peter58@yahoo.com

Advertisements

6 thoughts on “Eladó házak

    • sajnos a ciganyzomszedok miatt meg nem tudtam eladni oket de meg nem adtam fel a harcot foleg hogy most ugy nez ki hogy az iden leaszfaltozzak a csoka es gorgeny kozotii utat.Engem erdekelne az onok benvaloja is mert azt szeretnem hogy visszanepesedjen magyar emberekkel a falu ujra.Az uj parasztahaz furdoszobaval van elatva 2 haloszobaval es egy nappalikonyharesszel.A halokban es a furdoben is kozponti futes van.Szoval egy telyes oszkomfottos haz800 m2 es telekkel. Lehet arrol is szo hogy cserelyuk el a ket hazat es abba is belemegyek hogy 10000 euro kulombozettelcserelyunk.Akarhogy is ezek uj epitesu hazak es a regi hazat ha fel is ujitja az ember azzal mindig gond lesz.telefon szamom 0745963711

    • kedves Ella! sajnalom hogy csak most vettem eszre hogy levelet irt. Biztosan gyerekkent valamikor jatszodhattunk eggyutt mert Szabo Karolybacsi volt a nagyapam az onok hazaval szembeni haz amit visszavasaroltam egy ciganycsaladtol. Sajnos a 70-es evek vegefele amikor meghalt nagyapank szuleink eladtak egy ciganynak .Ugyanugy fajt nekem is hogy mennyire megy tonkre a szuleink faluja, es miutan visszavasaroltam felujitva be is rendeztem autentikus butorokkal. Ezenkivul megvasaroltam meg 7 bennvalotes kettore epitettem fel a meglevo paraszthazakat eladasra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s